KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

CoVid-19

Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna nr 1 jest czynna w  godzinach od 8.00 do 19.00. W celu umówienia się na wizytę prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem  telefonu 22 826 99 86.

W związku z pandemią CoVid -19 Poradnia wprowadziła procedury bezpieczeństwa w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej Nr 1 w Warszawie, mające na celu zabezpieczenie się przed zarażeniem. Przed przyjściem do Poradni prosimy o zapoznanie się z procedurami oraz poniższymi dokumentami:

  1. Zasady dotyczące wizyty dziecka/ucznia w Poradni
  2. Nasza profilaktyka podczas pracy stacjonarnej w Poradni
  3. Procedury dla pracowników PPP nr 1 w Warszawie pracujących w systemie diagnozy stacjonarnej
  4. Oświadczenie rodzica/opiekuna prawnego dziecka/pełnoletniego ucznia zgłaszającego się do Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej nr 1 w Warszawie