KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dla młodzieży

 

Warsztaty dla uczniów klas VI-VIII z obniżoną samooceną

Termin: październik-listopad 2019r.

Prowadzące: Maria Kołodziejak – Pecht, Małgorzata Trojan.

 

Warsztaty dla uczniów klas  VII–VIII

„Jak uczyć się efektywnie?”

Termin: ferie zimowe (pierwszy tydzień).

Prowadzące: Magdalena Wilkowska, Jolanta Głowacka.

 

Warsztaty dla uczniów klas VII–VIII

„Zabawy z pamięcią”

Termin: styczeń 2020r.

Prowadząca: Magdalena Wilkowska, Jolanta Głowacka.

 

Warsztaty dla uczniów klas VII–VIII

„Grajmy razem”- wspieranie rozwoju ucznia poprzez gry planszowe oraz profilaktyka uzależnień od komputera.

Termin: ferie zimowe (pierwszy tydzień).

Prowadząca: Magdalena Wilkowska, Jolanta Głowacka.

 

Warsztaty dla uczniów klas VII-VIII

„Nie-typowe warsztaty ortograficzne”.

Termin: od 09.10.2019r. do 11.12.2019r.

Prowadzące: Jolanta Głowacka, Magdalena Wilkowska.

 

Warsztaty dla uczniów pierwszych klas liceum
„Pierwszy rok w liceum – nowe miejsce, nowi ludzie, nowe wyzwania”

Terminy: 4 soboty w 2020 roku – 29.02, 07.03, 14.03, 21.03.

 

Warsztaty dla ośmioklasistów z zakresu doradztwa zawodowego

„ Jak dobrze wybrać szkołę ponadpodstawową”

Termin: ferie zimowe

Prowadzące: Ewa Rostańska – Ciach, Anna Dębska

 

Warsztaty dlauczniów  szkół ponadpodstawowych

„ Jak wybrać studia i zaplanować karierę zawodową”

Termin: ferie zimowe

Prowadzące: Ewa Rostańska – Ciach, Anna Dębska