KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Warsztaty dla siódmoklasistów i ósmoklasistów: GRAJMY RAZEM

WARSZTATY DLA UCZNIÓW KLAS 7 I 8 SZKÓŁ PODSTAWOWYCH:  „Grajmy razem”   

Przyjdź, jeśli chcesz:

poprawić koncentrację uwagi

usprawnić swoje tempo pracy i refleks

mieć lepszą pamięć

dowiedzieć się, jak ćwiczyć zdolność logicznego myślenia

wzmocnić swoją wyobraźnię przestrzenną

Planowanych jest 5 spotkań

Zajęcia będą odbywać się w ferie zimowe w dniach: 10, 11, 12, 13 i 14 lutego 2020r.

w godzinach od 12:00 do 14:00 w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej Nr 1 w Warszawie przy ul. Złotej 9 lokal 3

Warsztaty prowadzą pedagodzy: Magdalena Wilkowska, Jolanta Głowacka

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z Poradnią: tel. 22 826 – 99 – 86

Liczba miejsc znacznie ograniczona: (tylko 10 miejsc)

Udział w zajęciach jest bezpłatny!