KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Warsztaty umiejętności wychowawczych „Jak współdziałać” dla rodziców dzieci w wieku 3-7 lat

Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna nr 1 w Warszawie serdecznie zaprasza rodziców dzieci w wieku 3-7 lat na bezpłatne warsztaty umiejętności wychowawczych „Jak współdziałać”

Mamo, Tato, te spotkania są dla Ciebie, jeżeli:  

  • chciałabyś/chciałbyś lepiej poznać potrzeby małego dziecka,
  • zastanawiasz się jak nawiązać głębsze relacje z dzieckiem,
  • pragniesz lepiej zrozumieć zachowania swego dziecka,
  • szukasz sposobów efektywnej komunikacji z dzieckiem w zależności od jego poziomu rozwoju,  
  • chciałabyś/chciałbyś rozpoznawać i nazywać uczucia – zarówno swoje, jak i dzieci,
  • zastanawiasz się nad tym, jak wymagać i stawiać granice dzieciom, jak powiedzieć NIE z miłości.

Wahasz się?

Nie masz komu w tym czasie powierzyć opieki nad swoim dzieckiem?

To nie kłopot – równolegle do warsztatów dla rodziców zapewniamy opiekę dla dzieci. Kiedy Ty będziesz na spotkaniu dla rodziców, dzieci spędzą u nas mile czas na zajęciach ogólnorozwojowych – pod opieką doświadczonych terapeutów.

Terminy:

  • 17. 10. 2020 godz. 14.30 – 17.30
  • 18. 10. 2020 godz. 10.00 – 13.00

Zajęcia warsztatowe dla rodziców prowadzą: Aleksandra Dmoch-Kupczyk i Marta Zawadzka            

Zajęcia ogólnorozwojowe dla dzieci prowadzą: Anna Błaszczyk-Sadowska, Katarzyna Kulpa-Kielar

Zachęcamy do udziału i czekamy na kontakt mailowy do 10.10.2020:

mzawadzka@ppp1.waw.pl

admoch@ppp1.waw.pl

(PROSIMY, aby mail zatytułować – „Jak współdziałać – warsztaty dla rodziców”)