KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rejon

Poradnia Psychologiczno - Pedagogiczna nr 1 opiekuje się:

1. dziećmi w wieku od 0 do 3 lat zamieszkałymi w rejonie Poradni - psycholog Marta Ochnio
2. dziećmi i uczniami uczęszczającymi do placówek edukacyjnych mających siedziby w rejonie  Poradni  (szczegółowe informacje znajdują się w zakładkach placówek).

Rejon działania Poradni:
- od strony północnej:

osią al. „Solidarności” od pl. Bankowego do granicy administracyjnej dzielnicy Śródmieście
z dzielnicą Praga-Północ;

- od strony wschodniej:

granicą administracyjną dzielnicy Śródmieście z dzielnicą Praga-Północ od al. „Solidarności”
do styku granic administracyjnych dzielnicy Śródmieście, dzielnicy Praga-Północ i dzielnicy Praga-Południe, granicą administracyjną dzielnicy Śródmieście z dzielnicą Praga-Południe od styku granic administracyjnych dzielnicy Śródmieście, dzielnicy Praga-Północ i dzielnicy Praga-Południe do styku granic administracyjnych dzielnicy Śródmieście, dzielnicy Praga-Południe i dzielnicy Mokotów;

- od strony południowej:

granicą administracyjną dzielnicy Śródmieście z dzielnicą Mokotów od styku granic administracyjnych dzielnicy Śródmieście, dzielnicy Praga-Południe i dzielnicy Mokotów do ul. Czerniakowskiej;

- od strony zachodniej:

osią ul. Czerniakowskiej od granicy administracyjnej dzielnicy Śródmieście z dzielnicą Mokotów do ul. J. Kusocińskiego, osią ul. J. Kusocińskiego od ul. Czerniakowskiej do ul. Myśliwieckiej, osią ul. Myśliwieckiej od ul. J. Kusocińskiego do al. Armii Ludowej, osią ul. Rozbrat, osią ul Książęcej, wzdłuż podnóża skarpy do Al. Jerozolimskich, osią Al. Jerozolimskich od podnóża skarpy do Ronda R. Dmowskiego, osią ul. Marszałkowskiej od Ronda R. Dmowskiego do pl. Bankowego.